emperohome@gmail.com 066 988 783

O NAMA

Empero Home  je domaći brend sa desetogodišnjom tradicijom u čijem su fokusu proizvodi za spavanje, poznati po svom kvalitetu, udobnosti i pažljivo biranim materijalima.

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći aloe vera madrace, aloe vera nadmadrace, aloe vera jastuke, koje radimo po mjeri i po želji naših dragih kupaca, po najvišim tehnološkim standardima.

Ono po čemu se  Empero Home izdvaja je odlična komunikacija na relaciji naše osoblje i kupac, gdje imate priliku da i sami učestvujete u izradi svojih proizvoda, na način da nam kažete šta je ono što Vi zapravo želite i da to na kraju bude na obostrano zadovoljstvo, posebno kada je riječ o izradi madraca i nadmadraca.

Tu su naravno i naši jorgani, prekrivači, jastuci, posteljine, gdje se trudimo da dizajnom, materijalima i dezenima udovoljimo različite ukuse, a sve ovo, također, radimo po mjeri.

Naš vuneni program je nešto na šta smo jako ponosni, tako da će ljubitelji vune sigurno doći na svoje, jer nudimo kompletan vuneni asortiman.

Zavirite i u naš RELAX kutak gdje možete pronaći VREĆE ZA SJEDENJE, LAZY BAG FOTELJE, PAQ BED, koji  će Vas svojim izgledom, načinom izrade i paletom boja sigurno oduševiti.

Na kraju Vam ne preostaje ništa drugo nego da zavirite u naš asortiman, da ga pažljivo uz kaficu pregledate,  jer smo sigurni da ćete pronaći nešto za sebe, jer mi smo Empero Home i sa nama ste zauvijek prijatelji!

MISIJA:

Postoje dvije stvari koje Vam niko ne može ukrasti, želje i snovi. Naša misija je da Vaše snove učinimo ljepšim! Da se svako jutro probudite sa osmijehom na licu, naspavani, odmorni i spremni za nove akcije, jer dobar san znači zdrav život!

A što se tiče želja, podržavamo Vas svaki put kad zatvorite oči, jer tamo gdje nam se sretnu misli, e to je mjesto gdje želje i snovi postaju stvarnost 🙂

VIZIJA:

Vodi nas vizija udovoljavanja Vašim željama, zahtjevima i potrebama, ne odstupajući od kvaliteta i udobnosti na koju smo Vas navikli. Želimo udovoljiti što većem krugu naših kupaca, zato neprestano pratimo Vaše želje i potrebe.  To što razumijemo jedni druge je osnova za kreiranje naših proizvoda  vrhunske kvalitete i vrijednosti 🙂

Empero Home
Logo
Reset Lozinku
Uporedi proizvode
  • Ukupno (0)
Uporedi
0
Korpa