emperohome@gmail.com 066 988 783

Uslovi poslovanja

 

Prodajno osoblje Link call doo vam garantuje vrhunsku uslugu pri kupovini, povoljne cijene i maksimalnu sigurnost kupovine.

Korištenjem ovih stranica Krajni korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i saglasan sa Općim uslovima poslovanja.

PRAVILA KORIŠTENJA

Materijali na ovoj web stranici su informativnog i edukativnog karaktera, te ne služe kao zamjena za konsultacije sa Vašim ljekarom.

Korisnost naših savjeta i sugestija zavisi od Vašeg zdravstvenog stanja oko kojeg ste se konsultirali sa Vašim liječnikom.

Pojašnjenje i korištenje terminologije

Prodavac – firma Link call d.o.o., V.R.Putnika 49b, Istočno Sarajevo

Krajnji korisnik  – posjetilac internet prodavnice www.emperohome.com

Kupac posjetilac web stranica emperohome.com koji popuni elektronsku narudžbu i izvrši plaćanje na jedan od sljedećih načina: kreditnom karticom, općom uplatnicom, virmanom  ili pouzećem.

Dostava

Link call d.o.o. dostavu roba vrši putem dostavne službe na vašu adresu. Robu isporučujemo isti ili naredni radni dan nakon što dobijemo potvrdu o plaćanju (kartično plaćanje, virman). Ukoliko ste odabrali da robu platite prilikom preuzmanja (pouzećem), u najvećem broju slučajeva roba se šalje isti dan, pod uvjetom da je naručena do 14h. Ukoliko se roba naruči poslije 14 h, onda se isporuka vrši  sljedeći radni dan.

Ukoliko na stanju trenutno nema proizvod koji želite dostava će se izvršiti u roku od 10 dana.

Ukoliko želite ne standardne dimenzije madraca, nadmadraca, jorgana, posteljina… rado ćemo vam ispuniti želje, kontaktirajte nas na br. 065/988-783 ili E: mail : _________

Registracija korisnika i e-novosti (newsletter)

Registrovanim korisnicima nudimo mogućnost prijave na naš newsletter. Ukoliko niste registrovani korisnik ili kupac, a želite primati obavijesti od emperohome.com, to možete učiniti prijavom na newsletter koji se nalazi na početnoj stranici.

Pitanja i primjedbe

Sva Vaša pitanja ili eventualne primjedbe u vezi sa kupovinom u internet prodavnici emperohome.com možete dostaviti putem e-maila:   _________, a mi ćemo se potruditi da na Vaš upit odnosno primjedbe odgovorimo u što kraćem roku.

Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 10 dana.

Izjava o prikupljanju i zaštiti ličnih podataka

U pogledu zaštite ličnih podataka kupaca, Link call d.o.o. se obavezuje da će pružiti zaštitu ličnih podataka kupaca koja podrazumijeva: prikupljanje i korištenje samo onih podataka kupaca/ korisnika koji su neophodni radi ispunjavanja naših obaveza, informisanje kupaca o načinu korištenja njihovih podataka, ostavljanje mogućnosti izbora kupcima kad je u pitanju korištenje podataka odnosno mogućnost izbora o tome da li žele da se njihovo ime koristi za potrebe marketiških kampanja.

Osoblje firme Link call d.o.o. kao i naši poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela privatnosti, a svi prikupljeni podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su našem osoblju samo radi neophodnosti obavljanja posla.

Izjava o sigurnosti plaćanja

Ukoliko ste se odlučili da platite pouzećem, onda novac uručite dostavnom kuriru i to tek kada ste proizvod dobili u svoje ruke, tako da ne postoji mogućnost prevare.

Ukoliko ste odlučili da platite virmanski, sve transfere radite putem banke ili pošte, koje opet garantuju da će transakcija biti obavljena bez prevare.

Cijene

Cijene su izražene u Konvertibilnim markama (KM), sadrže PDV.

Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki proizvod podložan je kontroli u više razina, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka greške jer je u pitanju ljudski faktor, a po prirodi stvari ne može se raditi o automatskom unosu.

Takve situacije su izvanredne i za njih se Link call d.o.o. unaprijed izvinjava svojim kupcima jer će ih biti prisiljena obavijestiti o nastaloj situaciji, pogrešnoj cijeni za određeni proizvod, te nemogućnosti isporuke po konkretnoj narudžbi kupca.

Akcijska prodaja

Firma Link call d.o.o. će periodično, po svojoj odluci stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju.

Ti proizvodi će biti dostupni pod istim uvjetima svim kupcima ili će biti dostupni kupcima određene, tačno specificirane skupine. Uvjeti akcijske prodaje bit će detaljno opisani, posebno trajanje akcijske prodaje, ograničenje količina robe, visina popusta i sl.

Nakon isteka roka akcijske prodaje, firma Link call doo d.o.o. neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

Uopšte

Link call d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uslova i pravila, kao i svih ostalih uslova i pravila na ovoj internet stranici. Sve promjene primijeniće se na korištenje www.emperohome.com stranice. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.
Usluge koje Vam pruža emperohome.com Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računarsku opremu i usluge za pristup našim stranicama. Link call d.o.o. nije odgovorna za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.
Iako Vam Link call d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Link call d.o.o. ne može garantovati da će usluge na www.emperohome.com odgovarati Vašim potrebama. Link call d.o.o. takođe ne može garantovati da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail ___________ kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

GARANTNI PERIODI ZA EMPERO HOME PROIZVODE:

  1. Za  Empero home madrace i nadmadrace proizvođač daje garanciju na jezgru madraca. Dužina trajanja garancije zavisi od proizvoda. (više u opisima proizvoda)
  2. Proizvođač garantuje da će proizvod savršeno poslužiti svojoj svrsi ukoliko se kupac pridržava uputa koje su mu date.
  3. Proizvođač garantuje da će u datom garantnom periodu na svoj trošak ukloniti sve moguće slabosti, odnosno greške u proizvodu. Ako proizvođač ne može popraviti nedostatke kod kupca, oni će biti uklonjeni od strane proizvođača.
    U tom slučaju, troškove transporta snosi prodavač, ali kupac je dužan proizvodan pravilno zapakirati i pripremiti za zaštitu od moguće štete nastale prilikom transporta.
  4. Krajnji rok otklanjanja mogućih grešaka nastalih tokom garantnog perioda je 45 dana od datuma zaprimanja reklamacije.
  5. Garancija važi od datuma kupovine.

GARANCIJA NE POKRIVA:

  1. Ukoliko ustanovimo da je kupac nesavjesno nanio štetu proizvodu.
  2. Ukoliko kupac koji vrši povrat proizvoda ne priloži kopije računa i garantni list sa datumom kupovine i pečatom prodavca.
Empero Home
Logo
Reset Lozinku
Uporedi proizvode
  • Ukupno (0)
Uporedi
0
Korpa